Lisa Haydon in Shaukeen

lisahaydon-nov13Nadat Nargis Fakhri besloot om haar Hollywoodproject de voorkeur te geven en de film Shaukeen hiervoor moest opgeven was de vraag wie haar zou gaan vervangen. Al snel kwam het gerucht dat de makers Lisa Haydon hadden benaderd voor de remake van de hit uit 1982. Lisa Haydon kon deze rol natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan.

De actrice, die de afgelopen periode veel lof ontving voor haar rol in de hit Queen, kreeg na de release van Queen ongelooflijk veel films aangeboden. En wanneer er dan een film voorbij komt waarin je de kans krijgt om de hoofdrol te spelen naast Akshay Kumar, dan grijp je die kans.

In Shaukeen spelt Lisa de vriendin van Akshay Kumar, terwijl drie oude mannen (gespeeld door Anupam Kher, Annu Kapoor en Piyush Mishra) helemaal verliefd op haar zijn.

“De manier waarop Lisa haar rol in Queen vertolkte maakte haar de meest geschikte keuze voor onze film. Ze heeft de nodige lef en pit”, Aldus de producent.

Shaukeen staat gepland voor een release later dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.