Abhishek wil graag samenwerken met vrouwlief

ABjrAishVeel fans kunnen niet wachten om Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai Bachchan weer samen op het witte doek te zien. Enige tijd geleden werkte het koppel aan een reclamefilmpje voor huishoudelijke applicaties en deze filmpjes maakten dat het publiek nu meer van dit stel wilt zien.

Ook Abhishek uitte recent, tijdens de promotionele activiteiten voor Dhoom:3, zijn wens om samen met zijn vrouw in een film te verschijnen.

Reclamemaker Prahlad Kakkar zou het koppel hebben benaderd voor de film Happy Anniversary, maar het is nog maar de vraag of deze film doorgaat. “Aishwarya weet precies wat ze wil en heeft een talent om de juiste films te kiezen die bij haar passen. Ik ben een groot fan van haar. Ik ben van mening dat ze de vrijheid moet krijgen om de films te kiezen die ze wil doen.”

“Ik vind het leuk om met haar te werken en zou graag opnieuw met haar aan een film werken, echter moet er natuurlijk wel een script zijn die bij ons past”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.