Wat maakt Salman Khan zo populair?

Salman-zwaaitSalman Khan is jarig en is vandaag 48 jaar geworden. Zijn populariteit is ongekend, maar wat maakt deze man zo populair? Hieronder enkele redenen waarom zijn populariteit de afgelopen jaren is gestegen.

Salman Khan is populair bij alle leeftijdsgroepen. Hij wordt onthaald als held en is een inspiratie voor al zijn fans. Hij betrekt zijn fans bij de promotie van zijn films, en neemt de tijd voor zijn fans wanneer hij met hen chat. Mensen zijn gecharmeerd door zijn stijl en kunnen zich met hem identificeren. Dit maakt hem tot een van de meest geliefde Khan in Bollywood.

Salman is een echte entertainer. Zijn aparte danspasjes zijn bij iedereen bekend. Deze Khan heeft een eigen manier van omgaan met kritiek en het feit dat hij geen blad voor zijn mond neemt is een kwaliteit die de meeste fans in hem waarderen.

Hij heeft veel aspirant-acteurs aangemoedigd om de stap in Bollywood te wagen. Hij trainde Hrithik Roshan, nieuwkomers als Arjun Kapoor, en Pulkit Samrat. Ook actrices Zarine Khan en Katrina Kaif spreken altijd over zijn vrijgevigheid.

De man met de gouden hart staat bekend om zijn liefdadigheidswerk. Met zijn non-profit organisatie Being Human helpt hij kansarme kinderen in India naar school te krijgen.

Zijn onbaatzuchtigheid is een van de kwaliteiten die zijn collega’s in Bollywood in hem waarderen. Hij staat altijd voor iedereen klaar en staat bekend om het onderhouden van al zijn vriendschappen. Hij maakt zijn beroemde dialoog Ek Baar Jo Maine Commitment Kardi To Main Apne Apki Bhi Nahi Sunta echt waar.

Bollywood.nl wenst de Dabanggster uit Bollywood een fijne verjaardag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.