Deepika’s nieuwjaarswens

deepika_padukone2012Deepika Padukone weet precies wat zij wilt in 2014. Nadat ze meerdere keren heeft samengewerkt met acteurs als Akshay Kumar, Saif Ali Khan, Ranbir Kapoor en superster Shah Rukh Khan, hoopt de actrice dat ze volgend jaar de kans krijgt om te werken met andere supersterren zoals Salman Khan , Aamir Khan en Hrithik Roshan .

“Ieder jaar wordt mij gevraagd met welke acteur ik heel graag zou willen samenwerken en ik hoop dat ik de komende jaren de kans krijg om samen met Hrithik, Salman en Aamir te werken”, aldus Deepika die dit jaar in vier grote blockbusters te zien was.

Er waren geruchten dat Deepika had getekend voor de volgende film van Sooraj Barjatya met Salman Khan in de hoofdrol, maar Deepika ontkent het bericht. “Dit is niet waar. Ik zou graag met hem samenwerken, maar ik ben niet officieel benaderd.” En niet alleen Deepika staat te popelen om met Salman te werken. De 48-jarige acteur heeft haar op verschillende gelegenheden geprezen en zegt trots te zijn op haar.

“Het is geweldig om te horen dat Salman zulke goede dingen over mij zegt, want zoals jullie weten is hij degene die mij had opgemerkt. Ik deed mee aan een reclamefilmpje van zijn vrienden. Daar zag hij mij en bood mij mijn eerste film aan.” Deepika weigerde het aanbod, omdat zij voelde dat ze nog niet klaar was voor een acteercarrière.

Op dit moment werkt de actrice aan de films Happy New Year, Finding Fanny Fernandes en Imtiaz Ali’s volgende film. Laten we hopen dat 2014 net zo een mooi jaar wordt voor haar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.