Alia Bhatt verrassend in Highway

highwayAlia Bhatt maakte vorig jaar haar debuut als het lieve, onschuldige meisje in Karan Johar’s Student of the Year. Ze viel op en kreeg naar aanleiding van haar fantastische debuut meerdere malen dezelfde rol aangeboden. Maar dat is niet wat de jonge Alia wilde.

Voor haar tweede film koos ze iets totaal anders waardoor het publiek nu een hele andere kant van deze ‘lieve’ meid krijgt te zien.

Highway, geregisseerd door Imtiaz Ali, vertelt het verhaal van een jong meisje dat wordt ontvoerd. De ontvoering, die veel geld moet opleveren, geeft haar echter de vrijheid die zij nog nooit heeft gehad.

De film staat gepland voor een release op 21 februari 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.