Arjun Rampal niet reden van scheiding Hrithik

arjun-suss-hrithikArjun Rampal is teleurgesteld over de recente berichten dat hij de reden zou zijn van de scheiding tussen Hrithik Roshan en Sussanne. De berichten verschenen nadat Arjun en Sussanne bij diverse evenementen vaak samen werden gezien.

“Ik las over mijn betrokkenheid bij dit huwelijk. Ik betreur het ten zeerste dat er geruchten ontstaan wanneer beroemdheden een moeilijke tijd doormaken. Mehr en ik wensen hen beide vrede en liefde toen en steunen hen zoals vrienden dit doen. Wij wensen hen en hun families alleen het beste toe”, aldus Arjun in een verklaring.

“Het is erg jammer wanneer goede vrienden besluiten om te scheiden. Dit is geen makkelijke beslissing. In plaats van het creëren van geruchten zou het fijn zijn als we hen steunen in deze tijd,” voegt hij toe.

Hrithik Roshan en Sussanne zetten na 17 jaar een punt achter hun relatie. Het stel heeft twee kinderen: Hrehaan en Hridhaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.