Salman Khan zegt: Baaki Sab First Class

jaihotrailerDe respons op de eerste trailer van Jai Ho was niet zoals verwacht. Veel filmliefhebbers uitten kritiek op de trailer en zijn van mening dat Salman Khan opnieuw in eenzelfde soort rol te zien is als in Ready, Wanted en Dabangg. Maar is dat niet juist de reden waarom Salman de afgelopen jaren zoveel populariteit geniet?

De eerste songpromo, getiteld Baaki Sab First Class, verscheen vandaag. Salman Khan is in vorm en het ziet er naar uit dat hij veel moeite heeft gedaan om de pasjes onder de knie te krijgen. En het resultaat mag er zijn.

Jai Ho, met in de hoofdrollen Salman Khan, Tabu, Danny Denzongpa, Ashmit Patel, Sana Khan en Daisy Shah, is geregisseerd door Sohail Khan en staat gepland voor een release op 24 januari 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.