Kareena Kapoor: “Katrina als schoonzus was grapje”

kareena-katrinaredsame“Het was een grapje”. Dat zegt Kareena Kapoor over het incident waar zij naar actrice Katrina Kaif refereerde als schoonzus tijdens de talkshow Koffee with Karan.

Deze opmerking werd gezien als bewijs dat Ranbir Kapoor en Katrina daadwerkelijk een relatie hebben. Kareena ging zelfs zo ver dat ze aangaf te gaan dansen op alle hitsongs van Katrina op hun huwelijksdag. Zouden Ranbir en Katrina al verloofd zijn? Is het toch waar dat zij volgend jaar gaan trouwen? De relatie tussen Ranbir en Katrina werd dankzij Kareena opnieuw het gesprek van de dag.

“Koffee with Karan is een leuke show en die opmerking hoeft dus niet serieus genomen te worden. Je hoeft er geen probleem van te maken”, aldus de actrice. “En daarbij ik ben Ranbir’s zus en dus kan ik zeggen wat ik wil”, voegt ze toe.

Ranbir Kapoor en Katrina Kaif vertrekken binnenkort met regisseur Ayan Mukherjee en Karan Johar naar New York om daar oud en nieuw te vieren.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.