Gaan Hrithik en Suzanne scheiden?

HrithikSuzanneZe zijn al meer dan tien jaar getrouwd, maar naar verluidt staan Hrithik Roshan en Suzanne Roshan op het punt van echtscheiding wegens persoonlijke problemen.

Volgens een dagblad zijn de problemen ontstaan wegens Hrithik’s andere ‘interesses’. Dit is natuurlijk niet goed gevallen bij Suzanne. Enkele jaren geleden was er ook een gerucht over een echtscheiding tussen het koppel, nadat Hrithik en Barbara Mori heel ‘vriendelijk’ zouden zijn tegen elkaar. Destijds ontkende Suzanne alle geruchten en zei dat er niets aan de hand was. Dit was allemaal een een spel van de media.

Echter, wat deze situatie nog verdachter maakt, is dat Suzanne enkele dagen geleden naar haar ouders is vertrokken en daar momenteel verblijft. Ook haar onverwachte afwezigheid tijdens de Ganesh Visarjan en het feit dat ze maar even aanwezig was tijdens de verjaardag van haar schoonvader Rakesh Roshan is enigszins vreemd te noemen.

Het zal interessant zijn om te zien hoe deze familiecrisis verloopt in combinatie met de promotionele activiteiten van Krrish 3.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.