Dilip Kumar binnenkort naar huis

dilip-bbActeur Dilip Kumar, die zondag met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht na een hartaanval, is herstellende en mag binnenkort naar huis. Dat zegt zijn vrouw Saira Banu.

“Hij voelt zich beter, maar heeft zijn rust hard nodig.”

De acteur verbleef voor de zekerheid nog enkele dagen ter observatie in het ziekenhuis. “Dankzij God en de liefdevolle gebeden van al zijn lieve fans wordt Dilip Sahib snel beter. Wij danken u voor al uw liefde en zorg”, aldus zijn vrouw.

“Hij probeert het probleem te overwinnen, maar het zal enige tijd duren. Vanmorgen stond hij op en dronk hij koffie, maar hij moet rusten. Ik dank alle fans nogmaals voor hun gebeden en hoop dat zij hiermee door zullen gaan.”

Dilip Kumar werd op 11 december 1922 geboren als Mohammed Yusuf Khan in Peshawar. Hij staat bekend als de King of Tragedy en speelde iconische rollen in klassiekers als Devdas, Madhumati, Mughal-e-Azam en Ganga Jamuna. In meer dan zes decennia was hij te zien in meer dan 60 films.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.