Ranbir Kapoor: “Ik bepaal met wie ik trouw, niet mijn moeder”

ranbir-kapoor-pictureRanbir Kapoor, die schijnbaar een relatie heeft met actrice Katrina Kaif, zegt op de set van het tv-programma KBC dat hij zijn toekomstige vrouw zelf kiest, zonder advies van zijn ouders.

“Allereerst wil ik duidelijk maken dat mijn moeder niet op zoek is naar een bruid voor mij. Dat doe ik zelf wel,” aldus de 30-jarige.

Toen Ranbir en Deepika uit elkaar gingen waren er verschillende geruchten dat de reden voor de breuk moeder Neetu Singh zou zijn. Zij zou niet tevreden zijn met zijn keuze voor Deepika. De Kapoor-familie heeft nooit gereageerd op de berichten.

Moeder Neetu, die met hem bij het programma aanwezig was, zegt dat zij blij is met de beslissingen van haar zoon. Het enige dat zij wilt is dat Ranbir gelukkig is.

“Ik denk niet dat vandaag de dag moeders nog op zoek gaan naar een passende bruid voor hun zonen. Hij mag het zelf doen. Het is zijn leven. Wij willen alleen maar dat hij gelukkig is”, aldus Neetu Singh in reactie op Ranbir’s verhaal.

Moeder en zoon zijn dit weekend te gast bij KBC om hun film Besharam te promoten. Besharam, geregiseerd door Abhinav Kashyap, staat gepland voor een release op 2 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.