Akshay Kumar: “Mijn keuze is afhankelijk van de vraag”

akshay_Kumar600x450Akshay Kumar, die jaren achtereen te zien was in diverse komedies, zegt dat de keuze van zijn films niet afhangt van wat hij graag zou willen doen maar wordt bepaald door de vraag. Hij voegt toe dat hij het niet erg vindt om de hoofdrol te spelen in reguliere actie-komedies.

Vorig jaar was de 45-jarige acteur te zien in masala entertainers als Housefull 2, Rowdy Rathore, Joker, en Khiladi 786. Daarvoor in Desi Boyz, Tees Maar Khan, Khatta Meetha en De Dana Dan.

“Er was een grote vraag naar dergelijke films. Wat moet ik dan doen? Ik zou graag in andere films spelen, maar als je kijkt naar de vraag in deze markt dan moet je soms doen waar mensen naar vragen. Het is niet mijn keuze”, aldus Akshay.

De acteur lijkt echter sinds vorig jaar meer bewust te worden van zijn keuzes. Na OMG!Oh My God en Special 26 is hij binnenkort te zien in een negatieve rol in Once Upon A Time In Mumbaai Dobara. “Het voelde geweldig om als slechterik een pistool tegen het hoofd van de held te houden. Dit was de eerste keer in mijn carrière dat ik dat mocht doen. Ik heb genoten.”

Once Upon A Time In Mumbaai Dobara, met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Imran Khan en Sonakshi Sinha, staat gepland voor een release op 15 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.