Chennai Express breekt alle records

chennai-express-photosAlle records zijn gebroken! De film Chennai Express wist in het eerste weekend van haar release maar liefst 100 crore te verdienen, een record dat nog geen enkele film wist neer te zetten.

Met deze prestatie heeft Chennai Express eerdere records, gezet door Ek Tha Tiger en 3 Idiots, verbroken.

“Het was een ‘monsterlijk weekend'” aldus recensent Taran Adarsh. “Voor de release waren velen ervan overtuigd dat de film records zou verbreken, maar weinigen hadden voorspeld dat de film in het eerste weekend 100 crore zou verdienen. En dit is pas het eerste weekend. Wie weet wat ons nog te wachten staat.”

De actie-komedie, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan en Deepika Padukone, krijgt veel positieve reacties. Het is een echte entertainer Rohit Shetty Style.

Heb jij de film al gezien?

17 REACTIES

  1. Ik heb nog noooit zo hard moete lagge bij een film. Het is een hele leuke film. Ik kan het iedereen aanbevelen!!

  2. Was wel leuk maar sharukh heeft weer standaard geacteerd niks bijzonders. was wel grappige film maar je kunt het niet vergelijken met 3 idiots. Die blijft the best aamir’s acting and the story is the best!!!!

  3. Jonge @aanjaanii en @R als julie bollywood haten waarom reageren julie op dingen waar bollywood juist mee blij is. Echt mensen tegenwoordig denken niet na . En vooral als het over king khan gaat. Ik weet julie zijn jaloers maar dat hoef je niet te vertellen want mensen dissen je zo uit. En ik zweer nog een negatieve woord over king khan dan breek ik julie alle bij…

  4. @ nisha wie ben jij om zoiets over hun te zeggen je bent echt dom jij kunt gewoon niet tegen de waarheid , sharukh is nu een oude opa dus tijd om te stoppen en hij acteert echt fake dat zag je gewoon in deze film niks nieuws dus en doe niet zo stoer of ik sla jou in elkaar dom wijf

  5. En Amitabh bachan blijft steeds de beste acteur.

    Wat dacht je van manzil. Ik hou niet echt van die nieuwe bollywood crappy crappy films. En AB heeft 4 nationale Awards deze srk nooit kan behalen.

    Hahaha sharukh met zijn computer bewerkingen programma de meeste van alle films worden 90% gedaan de rest wordt met computer werk gedaan. Sharukh khan kan niet acteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.