Nargis Fakhri boos over geruchten

nargis-fakhri-wallpaper04Bij de heren is het Shahid Kapoor die de afgelopen jaren meer in het nieuws was vanwege de relatieroddels dan zijn filmcarrière en bij de dames is het Nargis Fakhri. De actrice, die haar Bollywooddebuut maakte met de film Rockstar, vindt dit zeer verontrustend.

Na de release van Rockstar in 2011 hebben we maar weinig van Nargis gehoord, maar ze bleef in de schijnwerpers doordat ze vaak te zien was in gezelschap van Ranbir Kapoor, Shahid Kapoor, Uday Chopra en zakenman Ness Wadia.

Hoewel de geruchten haar zo nu en dan toch van streek maken, heeft de 33-jarige besloten om zulke berichten met een korreltje zout te nemen.

“Geruchten die niet waar zijn, maken een situatie erger. Het is zeer bedroevend en maakte mij verdrietig en ongelukkig. Ik stopte met het lezen van kranten en begon vraagtekens te plaatsen bij de rest van de inhoud van de krant. Ik begon een beetje gek te worden.”

“Maar nu begrijp ik het beter. Dit is de manier waarop de industrie werkt. Je kunt het niet tegenhouden. Je kunt je verdrietig maken, maar je moet het loslaten en verder gaan.”

Nargis is binnenkort, samen met John Abraham, te zien in Shoojit Sircar’s Madras Cafe, waarin ze de rol van een journalist speelt. De film staat gepland voor een release op 23 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.