Katrina Kaif in Happy New Year?

srk-katrina-on-yash-chopras-sets-in-londonAls we de laatste geruchten mogen geloven dan heeft Katrina Kaif de hoofdrol te pakken in Farah Khan’s nieuwe film Happy New Year.

Dit nieuws volgt na de hersenoperatie van Hrithik Roshan. De acteur wordt geadviseerd rust te nemen tot de herfst. Dit betekent dat de opnames van de film Bang Bang, waarin Katrina de vrouwelijke hoofdrol vertolkt, zijn uitgesteld totdat Hrithik volledig is hersteld. Pas na de promotionele activiteiten van Krrish 3 is de acteur weer beschikbaar.

En dus heeft Katrina de komende drie maanden even niks te doen. De opnames van Happy New Year beginnen in september en omdat hier 40 dagen voor zijn ingepland zou Katrina makkelijk in september en oktober kunnen werken aan deze film.

Daarnaast heeft SRK ook de wens geuit om opnieuw met Katrina te willen samenwerken. Zullen we Katrina en Shah Rukh opnieuw samen op het witte doek zien schitteren? Het wachten is op een bevestiging van Farah Khan.

3 REACTIES

  1. Ja ik wil die twee heel graag samen zien ze kunnen allebei heel goed acteren voor al shahrukh

  2. @vinod wat nou het is gewoon Zo die twee zijn goed en blijven ook goed en die nou zal ik veranderen want het is juist leuk dat ze weer een film samen hebben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.