John Abraham wilt gaan regisseren

johnabraham_600x450Acteur en producent John Abraham hoopt op een dag achter de camera te staan. Zijn droom: een echte, dure typische Bollywoodfilm regisseren met nieuwkomers.

“Ik hoop op een dag een grote film te maken met alleen maar nieuwkomers. Ik weet niet waarom productiebedrijven geen geld durven te investeren in een grote film met nieuwkomers. Wij moeten nieuw talent steunen.”

John vraagt zich af waarom de grotere, duurdere films alleen topacteurs in de hoofdrol hebben. “Waarom hebben onze grote films alleen maar grote namen? Wanneer worden we eens volwassen? Dit is iets waar wij als industrie aan moeten werken”, aldus de producent van Vicky Donor.

Wanneer de acteur zijn plannen gaat uitvoeren weet hij nog niet. “Ik weet nog niet wanneer ik deze droom zal realiseren. Maar een ding weet ik zeker: Ik wil in de toekomst films gaan regisseren. Wanneer het juiste moment daar is, hoor je het.”

2 REACTIES

  1. Hy is een van india’s top flop acteur..als hy zijn trui ni weghaalt…dus hu gaat hy dat achter een camera doen…<:)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.