Salman Khan aangeklaagd voor dood door schuld

Salman-zwaaitEen rechtbank in Mumbai heeft vandaag besloten dat Salman Khan wordt aangeklaagd voor dood door schuld en niet voor moord.

De 47-jarige acteur, die vanmorgen tijdens de hoorzitting ‘niet schuldig’ pleitte, kan worden veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 jaar.

Khan wordt aangeklaagd voor dood door schuld (sectie 304 van het Indiase Wetboek van Strafrecht), daarnaast ook voor roekeloos rijgedrag (279) en het veroorzaken van ernstige pijn (337 en 338).

De rechter heeft Salman vrijgesteld van de aanwezigheidsplicht tijdens het proces, maar wees de acteur erop dat wanneer de rechtbank het nodig acht hij zichzelf dient te melden.

De zaak, die al tien jaar loopt, is overgedragen aan een andere rechter. De volgende hoorzitting is op 19 augustus.

23 REACTIES

 1. Die zaak loopt al tien jaar?? Wat is dat toch met die juridische systeem in India! Ik hoop dat hij een zware celstraf zal krijgen!! Hij is een moordenaar.

 2. lekker voor hem. ik hoop dat hij ook geen films gaat maken meer en cel straf gaat krijgen!!!!!!

 3. jullie niet weten wat hij doen hij hebben turkish dood shoot hij hebben goedgedaan want hij moslim goed in Ramadan jullie zijn allemaal sheetan

 4. Die man heeft naam en….. heel veel geld duss haters maken jullie zich niet druk om want hij zal nooit 10jaar gevangenis in gaan!

 5. SALMAN KHAN IS EEN HELE GOEIE ACTEUR ,DUS JULLIE MOETEN NIET ZEUEREN WANT HIJ KOMT TOCH NOOIT IN DE GEVANGENIS TERECHT HIJ IS STINKEND RIJK , IDIOTEN

 6. @Samii
  Hij heeft idd veel geld, maar ik ben ervan overtuigd dat het Indiase rechtssysteem voor eens en altijd wil duidelijk maken dat NIEMAND boven de wet staat.

 7. Och laat salman khan toch met rust! Hij heeft een hart van goud en ik denk dat hij zoiets niet express heeft gedaan hoor!! En wat zeurt iedereen er kan per dag 1000 kinderen en volwassenen dood door zulke dingen en niemand bemoeit zich daarmee en als een ster zoiets doet dan bammm iedereen er achter aan. Ga toch lekker allemaal je met andere dingen bezig houden.

 8. ik weet niet of jullie weten maar door wie is sharukh khan beroemd geworden door salman hij sliep soms bij hem op de bank hij noemt salman meneer na dat ie heel bekent werd deed ie stoer en toen salman hem vroeg klein rol te spllen in zijn film had ie groot mond en kreeg ze ruzie…
  sharukh khan is goed maar salman blijft de best en de king van bollywood is sanjay dutt

 9. soooo ik heb nog nooit domme mensen gezien maar ja nu zie ik het wie fan is fan salman is gewoon dom en @swa je liegt uit je bek wat denk jij shahrukh heeft een eigen huis dus voor zou shahrukh bij een man die drugs gebruikt slapen en dan ook nog opde bank. is salmans huis zoo klein dat hij maar 1 kamer heeft dat hij zijn visie op de bank laat slapen en jullie zegen wel dat hij veel geld heeft waarom koopt hij dan geen grooter huis waar zijn visite in een kamer kunnen slapen en niet op de bank. en shahrukh is king khan forever en dat blijft ook zo

 10. hahaha, wat heeft sharukh te maken met de aanklachten van Salman?
  Volgens mij heeft salman toch echt zelf die auto gereden…

  Wat een discussie over iets wat wij niet kunnen bepalen!

  Laat het lekker over aan het rechtssysteem van india!

 11. Nisha je bent zelfff dommm..je doet alsof je sharukh soo goed kent..hij neemt je niet eens als poetsvrouw in zijn huis lollll soo stop ittt

 12. @nisha mmmm ik denk dat jij dom bent lol want mens heeft mond geen bek dus aub ga eerst leren dan pas praten goed 😉 salman heeft money zat hij is een fam mens heeft ze fam dichtbij dus en hij heeft groot huis meer dan jij ooit zou hebben oke en alsj e niet gelooft ga maar uitzoeken wat salman heeft gedaan voor shrk ( ik ben hier niet om ruzie te zoeken alleen mijn mening te doen 😉 )

 13. JULLIE ZIJN EGT IDIOTEN DAT JULLIE JE DAAR DRUK OM MAAKT HEB JE GEEN LEVEN OFZO , GA LEKKER VERDER MET JE LEVEN !!!!!!!!!!!!!!!!

 14. Ik hoop van harte dat hij vrijkomt want Door hem hebben miljoenen mensen even ontspanning in het zware leven daar en over de hele wereld heeft hij veel fans van klein tot groot .en eff naar de bios als het kan blijft een prachtige ambiance na de wedstrijden van fc Barcelona Ik hoop op vrijspraak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.