Remake Khoobsurat lijkt niet op origineel

sonam-kapoor-styleSonam Kapoor begint binnenkort aan de opnames van de remake van Khoobsurat. De hitfilm uit 1980 had in de hoofdrollen Rekha, Rakesh Roshan, Ashok Kumar en Dina Pathak. Sonam is te zien in de rol van Rekha, maar zegt dat het script is gemoderniseerd en past binnen de huidige maatschappij.

“Het script is uiterst modern. Er is niets over dat op het origineel lijkt”, vertelt Sonam enthousiast. “We hadden de rechten van de film, hebben het personage van Rekha genomen en haar in een andere setting geplaatst.”

Volgens Sonam lijkt de film totaal niet op het origineel. Is het dan nog wel een remake? “De remake lijkt totaal niet op de oude film, maar de essentie van het verhaal is gewoon hetzelfde. De hoofdpersoon verandert het leven van mensen om haar heen met haar charmes en positieve instelling.”

Uiteraard zal Sonam worden vergeleken met Rekha, maar daar maakt de actrice zich geen zorgen om. “Ik ben de dochter van Anil Kapoor, ik zal altijd worden vergeleken met iemand.”

De remake van Khoobsurat wordt geproduceerd door Anil Kapoor en geregisseerd door Shashanka Ghosh. De film staat gepland voor een release in 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.