Rani trouwt in januari?

rani-aditya-shaadiOpnieuw eindeloze speculaties over het huwelijk van Rani Mukherjee met regisseur Aditya Chopra. Ieder jaar hoopt de Indiase media op een datum, maar ditmaal lijken de geruchten waar te zijn.

Vorig jaar was Rani op vakantie met de familie Chopra en na het overlijden van Yash Chopra was de actrice continue in gezelschap van de Chopras. Zij was een van de ‘familieleden’ die alles rondom de crematie regelde.

Het gerucht gaat dat het huwelijk gepland staat voor januari 2014. Een vriend van de familie onthult dat het een grootse aangelegenheid moet worden. Beide families zouden nu op zoek zijn naar de ‘juiste’ datum.

Zou het nu toch echt gaan gebeuren…of blijft het opnieuw bij een gerucht? Mocht het huwelijk toch plaatsvinden dan wordt dit het eerste huwelijk voor Rani Mukherjee en het tweede huwelijk voor Aditya Chopra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.