Salman en SRK weer vrienden…?

shahrukh-salman-baba-sidd_1De maand Ramadan is de maand van inkeer en zuivering van de ziel. Het lijkt erop dat SRK en Salman Khan hier gehoord aan geven. Tijdens het Iftar-feest van politicus Baba Siddiqui omhelsden beide heren elkaar en lijkt het erop dat er een eind is gekomen aan de vijf jaar lange koude oorlog.

Iedereen is bekend met de befaamde ruzie tussen SRK en Salman Khan. De acteurs hebben vijf jaar lang, sinds hun ruzie op de verjaardag van actrice Katrina Kaif in 2008, hun best gedaan om elkaar te ontwijken.

Bijna iedereen had de hoop inmiddels opgegeven dat het ooit nog goed zou kunnen komen tussen beide heren en toen gebeurde er iets onverwachts op het Iftar-feest van politicus Baba Siddiqui. Niet alleen bevonden beide acteurs zich in dezelfde kamer, ze schudden elkaar de hand, omhelsden elkaar en poseerden daarna met de gastheer voor foto’s.

Enkele aanwezigen claimden dat de heren elkaar een wat ‘onhandige en koude omhelzing gaven’ vanwege de camera’s, maar dan nog is het verbazingwekkend dat ze erin geslaagd zijn om dat voor elkaar te krijgen. Nou ja, ze zijn ook niet voor niets acteurs. Later op de avond raakte ook de vader van Salman Khan, Salim Khan, in gesprek met Shah Rukh Khan tijdens het diner.

Betekent de omhelzing het einde van de koude oorlog tussen SRK en Salman Khan? We zullen het zien!

5 REACTIES

  1. Zo hoor dat mensen mogen elkaar niet vijandig blijven en zeker niet op een verjaardag van een ander die hiermee niets te maken heeft.Gebruiken jullie je nuchtere verstand als je bij iemands anders thuis bent dan ben je een gast en niet een last.
    Ik ben blij dat deze verstandige heren het vol zouden houden en als broeders weer samen kunnen optreden en wat gebeurd is achterwege te laten niet meer om kijken.(STERKTE ALLEBEI BAYA )

  2. YEEJJJJ, eindelijk!!
    IK BEN SUUPER BLIJ EN NU HOPEN DAT ZE OOK IN FILMEN SAMEN KOMEN YESS! LOVE U BOTH

  3. Salman khan was wel degene die naar Srk toe liep.Hij kon ook gewn doorlopen maar hij heeft gewn een hart van goud!!! Vind sharukh maar een arrogante mens!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.