Dia Mirza stopt met acteren

Dia-Mirza-New-2013-WallpaperOp 19-jarige leeftijd won ze de titel Miss Asia Pacific, gevolgd door een carrière als actrice en nu als producent. We hebben het natuurlijk over Dia Mirza. De actrice, die voor het laatst te zien was in de film Love Breakups Zindagi uit 2011, onthult dat ze zich nu zal concentreren op een carrière als producent.

“Ik wil mij nu concentreren op mijn productiebedrijf. Ik krijg wel rollen aangeboden, maar er zit voor mij niets interessants tussen. Ik wil mijn zelfvertrouwen niet verliezen door deel uit te maken van projecten waar ik mij niet goed bij voel. Ik heb 10 jaar geacteerd en ben nu toe aan de volgende stap. Mijn hart ligt bij films en dat zal altijd zo blijven. ”

Momenteel werkt Born Free Entertainment aan drie projecten. “Wij werken momenteel aan drie producties. De scripts hiervan liggen klaar. Het zijn prachtige human interest verhalen uiteraard gebracht met een goede portie entertainment. We zullen binnenkort de cast bekendmaken.” Ze voegt toe dat ze graag zou willen samenwerken met actrices als Vidya Balan, Huma Qureshi en Richa Chadha.

Het is jammer dat Dia voorlopig niet meer op het witte doek te zien zal zijn, maar hopelijk geniet ze meer succes als producent.

9 REACTIES

  1. Ik moest laatst aan haar denken, ik d8 dat ze van de aardbodem was verdwenen. Ik vond haar altijd al een slechte actrice! Hopelijk heeft ze meer geluk als producent, alhoewel ik dat wel betwijfel.

  2. Qua acteren viel het wel mee…gezien al die concurrentie’s van tegenwoordig heeft zij waarschijnlijk de hoop opgegeven en zoals zij al aangeeft als zij geen serieuze rollen krijgt dan zonder van haar tijd en bekendheid om voor goedkope rolletjes te kiezen.

    Verstandige keus vaan haar! Trouwens als een producent gaat het ook niet zo lekker met haar tot zoverrrrr ik het weet.

    😉

  3. Ze kan wel heel goed acteren, ik heb nooit mensen begrepen die zeggen dat ze dat niet kan :s Jammer… Ze is 1000% beter dan Katrina Kaif, maar ja KK heeft salman khan :s. Ik wens deze dame met klasse het beste toe <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.