Ranbir en Katrina op gevoelige plaat vastgelegd

ranbir-kat-ibizaVorige week onthulde een Canadese filmmaker dat Ranbir Kapoor en Katrina Kaif wel degelijk een relatie hebben. De Indiase media waren nog niet helemaal overtuigd, maar het volgende vakantiekiekje brengt daar wel verandering in.

Een oplettende fotograaf wist het koppel op de gevoelige plaat vast te leggen en dat ook nog eens tijdens een privé-moment. De bovenstaande onscherpe foto is gemaakt in Ibiza, waar het stel vakantie vierde met regisseur Ayan Mukherjee.

Ranbir en Katrina hebben altijd volgehouden dat er niets speelt tussen hen. Na dit vakantiekiekje zal niemand het stel nog geloven wanneer ze het opnieuw de term ‘goede vrienden’ zullen gebruiken.

3 REACTIES

  1. Nou ze passen in ieder geval bij elkaar. Ik snapte al niet dat zij iets had met Salman Khan!

  2. katrina je pas bij rabir kapoor niet bij salman khan is ouder en jij jou salmen khan is rond de 30 of 40 je denk dat ik gek ben maar dat is zo vraag maar aan hen om dat hij make up heb op dan . lijkt hij jonger .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.