Shahid Kapoor is terug!

PPNH1Shahid Kapoor is terug! Het is alweer bijna een jaar geleden dat we de acteur op het witte doek zagen in de film Teri Meri Kahaani. De acteur nam een welverdiende break en is dit jaar terug in actie met Rambo Rajkumar en de komedie Phata Poster Nikla Hero.

De trailer van Phata Poster Nikla Hero is uit. De film is geregisseerd door Rajkumar Santoshi en ziet Shahid na lange tijd weer in een komische rol. Shahid speelt Vishwas Rao, een acteur die zich voordoet als politieagent en diverse criminelen in elkaar slaat. En zoals de titel onthult zien we in een van de eerste shots de hero zijn waardige entree maken: Hij springt door de poster van de film Ajab Prem Ki Ghazab Kahaani.

Phata Poster Nikla Hero staat gepland voor een release op 20 september.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.