Suraj Pancholi nog altijd in Hero

SurajPancholiSuraj Pancholi hoeft zich geen zorgen te maken over zijn debuutfilm. Hij staat nog altijd vast voor de hoofdrol in de remake van Hero.

De remake van Hero wordt geproduceerd door Salman Khan. Ondanks diverse geruchten dat Salman op zoek is naar vervanging, nadat Suraj gearresteerd werd voor medeplichtigheid aan de zelfmoord van Jiah Khan, twijfelt de 47-jarige acteur niet aan de kwaliteiten van Suraj als acteur.

Suraj bezocht Salman recent op de set van Mental, waar zijn vader ook deel van uitmaakt. Salman heeft de 21-jarige gerustgesteld en vertelde hem dat hij zich geen zorgen hoeft te maken over zijn debuutfilm. Hij wordt niet vervangen. Tevens heeft Salman de jongen verzekerd dat zijn carrière door zijn team zal worden gemanaged.

Daarnaast sprak hij met de acteur over zijn huidige situatie en hoopte de jongen op te vrolijken na deze zware periode. Suraj werd recent op borgtocht vrijgelaten nadat hij 20 dagen in de gevangenis had doorgebracht.

De opnames voor Hero staan gepland voor het eind van 2013. De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door de 18-jarige dochter van Suniel Shetty, Athiya.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.