Geen Sonakshi in Dabangg 3

Dabangg3Volgens de laatste geruchten maakt Sonakshi Sinha geen deel van Dabangg 3. De film schijnt een prequel te zijn en speelt zich dus af in de periode voordat Chulbul Pandey Rajjo heeft ontmoet. Sonakshi weet zelf echter nog niets over het derde deel.

“Ik weet niet of ik te zien zal zijn in Dabangg 3. Dit hangt allemaal af van het plot en hoe zij het verhaal willen vertellen. Als het verhaal verder gaat, dan ben ik zeker van de partij. Het enige dat ik nu heb gehoord is dat het een prequel is. Als dat werkelijk zo is, dan kan ik niet eens deel uit maken van de film. Dat is prima.”

Ze voegt toe dat zij altijd bekend zal zijn als het ‘Dabangg-meisje’. “Het enige dat telt is dat ik altijd herinnerd zal worden als het Dabangg-meisje.”

Op dit moment is Sonakshi te zien in de film Lootera samen met Ranveer Singh.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.