Ram Kapoor in Sajid Khan film

RamKapoor01Ram Kapoor is het best bekend van zijn rollen in tv-series als Kasamh Se en momenteel Bade Achhe Lagte Hain, maar de afgelopen jaren is hij ook steeds vaker op het witte doek te vinden. En nu heeft hij getekend voor de nieuwe Sajid Khan film waarin hij de drie hoofdrollen speelt.

“Ik heb getekend voor de film Humshakals van regisseur Sajid Khan, waarin ik een driedubbele rol heb. Ik ben erg enthousiast. De opnames beginnen in september en de film staat gepland voor een release in juni 2014.”

De afgelopen jaren was Ram te zien in de films Hazaaron Khwaishein Aisi, Udaan, Student of the Year en Mere Dad Ki Maruti. In al deze films werd zijn rol zowel door de recensenten als door het publiek goed ontvangen. Hij is een van de weinige tv-acteurs die zowel op tv als in de filmindustrie is geaccepteerd.

Op dit moment is Ram druk bezig met de opnames van Shaadi Ke Side Effects, met in de hoofdrollen Vidya Balan en Farhan Akhtar en de film Santa Banta waarin hij te zien is naast Boman Irani. Beide films staan gepland voor een release later dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.