Operatie Hrithik Roshan succesvol

Hrithik-RoshanActeur Hrithik Roshan lag het afgelopen weekend in het ziekenhuis voor een hersenoperatie. De operatie is geslaagd en als alles goed is mag onze Indiase superheld vandaag weer naar huis.

Papa Roshan maakte bekend dat het hier ging om een kleine ingreep en dat zijn fans zich geen zorgen hoefden te maken. De 38-jarige acteur leed aan subduraal hematoom. Dit is een bloeding tussen het harde hersenvlies en het spinnenwebvlies. Het probleem was veroorzaakt door een blessure waarbij Roshan een klap opving met zijn hoofd tijdens de opnames van zijn nieuwste film Bang Bang.

De afgelopen maand had Hrithik veel last van hoofdpijn. In eerste instantie leek er niet veel aan de hand te zijn. De dokter gaf Hrithik pijnstillers en adviseerde hem rust, ook nadat uit een CT-scan bleek dat er geen teken was van letsel.

Enkele dagen geleden voelde Hrithik dat zijn rechterarm en hand niet goed functioneerde. Er werd opnieuw een CT-scan gemaakt waaruit bleek dat hij leed aan subduraal hematoom.

Na de operatie bedankte vrouw Susanne Roshan al zijn fans voor hun liefde en steun. “Bedankt voor al jullie liefde en steun. Hrithik is nu sterker dan ooit tevoren. Dankbaar voor al jullie goede wensen en gebeden.”

De opnames voor Bang Bang zijn voorlopig uitgesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.