Nieuwe bioscooptrailer Satyagraha

satyagraha_posterSatyagraha is de nieuwe film van regisseur Prakash Jha en heeft in de hoofdrollen Amitabh Bachchan, Ajay Devgn, Kareena Kapoor Khan, Arjun Rampal, Amrita Rao en Manoj Bajpai. De film staat nu gepland voor een release op 30 augustus 2013.

Satyagraha vertelt het verhaal van vier personages. Het is het verhaal van een zoon die hunkert naar de liefde van een vader…van een vader die huilt om zijn verloren zoon… van een jonge vrouw die zo bezig is met overleven dat ze vergeten is hoe ze lief moet hebben…en een ambitieuze relschopper die actie wilt. Deze vier mensen komen bij elkaar om samen te strijden voor een doel.

Satyagraha is ook het verhaal van een invloedrijke macht, die er alles aan doet om deze vier te vernietigen. Satyagraha – Welkom bij de strijd!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.