Aangifte tegen Aditya Pancholi wegens mishandeling

adityapancholiHet gaat niet goed in huize Pancholi. Terwijl Suraj Pancholi nog altijd vastzit voor medeplichtigheid aan de zelfmoord van actrice Jiah Khan, is dit weekend aangifte gedaan tegen zijn vader Aditya Pancholi wegens mishandeling.

De 48-jarige acteur heeft naar verluidt zijn 55-jarige buurman, pedagoog Bhargav Patel, meerdere malen geslagen. Er zijn camerabeelden van het incident, waarop te zien is hoe een dronken Aditya zijn buurman bespringt waarna een vechtpartij ontstaat op het parkeerterrein van hun appartementencomplex.

Dit is het tweede incident in zes maanden tijd tussen beide heren. Het eerste incident vond plaats in januari. Aditya raakte destijds geïrriteerd door de renovatie in het huis van zijn buurman. Hij heeft hem toen, samen met enkele andere mannen, naar buiten gesleurd en mishandeld.

Eerder deze maand verloor Aditya zijn geduld toen hij van het politiebureau naar huis ging en door de media werd bestookt met vragen over de dood van Jiah Khan. Hij reed met opzet enkele journalisten aan en probeerde hen vervolgens om te kopen om geen aanklacht in te dienen.

Het lijkt erop dat Aditya niet goed meer weet wat hij met de zaak rondom de zelfmoord van Jiah Khan aanmoet. Dat de stress van de afgelopen tijd hem parten begint te spelen, is wel duidelijk. Wanneer hij niet kalmeert, bestaat er een kans dat hij de gevangenis in moet wegens mishandeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.