Ranvir en Konkona weer bijelkaar?

Ranvir1KonkonaRanvir Shorey en Konkona Sen Sharma gingen enkele maanden geleden uit elkaar. Er waren meningsverschillen die het koppel op dat moment uit elkaar dreef. Konkona vertrok en verbleef in haar eigen appartement. Nu bevestigt een Indiase krant dat het stel alle problemen hebben uitgesproken en de relatie een nieuwe kans geven.

Ranvir en Konkona zijn verhuisd naar een nieuw appartement en werken zelfs samen in een film.

Een vriend van het stel bevestigt dat er inderdaad problemen waren. “Ze hadden inderdaad enkele problemen, maar welke relatie heeft dat niet? Ze werken momenteel samen voor Ananth Mahadevan;s Gour Hari Dastaan. En hoewel ze geen enkele scene samen hebben, waren ze wel vaak tegelijk op de set aanwezig. Ze waren ook zeer comfortabel samen. Alles lijkt weer normaal.”

Ook regisseur Mahadevan zegt geen negatieve vibes te hebben gevoeld tussen de twee. “Het gaat goed tussen het stel. Op de set waren ze altijd samen en om de beurt zorgden ze voor hun baby.”

Het is wel een zeer leuk stel samen! Laten we hopen dat deze relatie een lang leven heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.