Bollywood acteur Ranbir Kapoor krijgt boete van Douane

RBKPBollywood acteur Ranbir Kapoor is afgelopen weekend op de luchthaven Mumbai International aangehouden. Kapoor kwam terug van film opnames in Londen en had verzuimd om meegenomen merkartikelen, waaronder parfums, kleding en schoeisel bij de douane aan te geven. De goederen hadden een waarde van circa 1.500 euro en moesten volgende de Indiase wetgeving bij de douane gemeld worden zodat er invoerrechten konden worden betaald.

Ranbir, die zich volgens de douane autoriteiten niet niet bewust leek van de douane-regelgeving, werd 40 minuten vastgehouden waarbij zijn bagage werd gescreend. Na het betalen van een boete van circa 850 euro mocht de 30-jarige Bollywood acteur weer verder.

Volgens een woordvoerder van de luchthaven is het niet de eerste Bollywood celebrity die hiervoor is aangehouden. Bollywood-acteurs Bipasha Basu, Minissha Lamba, zanger Mika Singh, Mallika Sherawat’s broer Vikram Lamba zijn eerder beboet voor soortgelijke douane schendingen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.