Nieuwe videoclip Selena Gomez in Bollywood stijl

SelenaTieneridool Selena Gomez heeft deze week de nieuwe videoclip van haar nummer ‘Come & Get It’ uitgebracht. Zowel de muziek als de clip zijn in Bollywood stijl opgenomen.De 20-jarige zangeres danst in de meest sexy outfits in een open veld zoals we dat uit Bollywood films kennen. Ook heeft de clip beelden met een cast van tientallen dansers die met haar mee dansen. En uiteraard horen we Indiase muziek.

Haar live performance van dit nummer op de MTV Movie Awards, bracht Selena vorige maand nog in de problemen. Een wereldwijde organisatie van Hindoes was boos omdat ze tijdens haar optreden voor MTV een bindi op haar voorhoofd droeg. Dat was tegen het zere been van sommige Hindoes, die de de traditionele Indiase stip of tikka als een belangrijk religieus symbool beschouwen.

In de clip heeft de voormalige Disney-ster de bindi dan ook niet op.

6 REACTIES

  1. Pff die stomme organisatie, hebben ze niks beters te doen ofzo? Je ziet ook zovaak ongelovige vrouwen/moslima’s in bollywoodfilms ook gwn bindi op hun voorhoofd dragen en gaan ze weer niks over zeggen!??

  2. De soundtrack is heel mooi, maar het liedje zelf past er niet bij. Is het een bestaand Bollywood liedje en zoja, hoe heet het origineel? Wat is de naam van de zanger?

  3. hoi selena gomez waar kom je in india voor een clipje of zo dat is allen voor hindoestaander dat ben jij niet ga terug naar je eigen land holandder en engelse meisje je bent maar 13 en doet nu al make up en

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.