Emraan wilt af van serial kisser imago

emraanEmraan Hashmi heeft een niche voor zichzelf gecreëerd in Bollywood en staat het best bekend als de ‘serial kisser’, maar nu wil hij af van dat imago. Hij hoopt binnenkort een familiefilm te doen.

“Ik sta zeker open voor een familiefilm. Ik kan echter alleen maar kiezen uit de scripts die mij worden aangeboden. Als acteur probeer ik mijn eigen niche te creëren door te kiezen voor andere films. Dat gezegd hebbende, er worden veel familiefilms gemaakt en die doen het erg goed bij het publiek.”

Dit jaar zien we de acteur sowieso in een andere rol in de komedie Ghanchakker. Hierin speelt hij de rol van een ex-oplichter. “Het is een ‘situational comedy’. Ik heb echt genoten van de opnames.”

Na The Dirty Picture is dit de tweede keer dat hij samenwerkt met Vidya Balan. “Het is geweldig om opnieuw met haar samen te werken. Ze is een geweldige actrice. Het publiek wilde ons graag terugzien en het is leuk dat wij hen op een andere manier mogen entertainen.”

Ghanchakkar staat gepland voor een release op 21 juni.

2 REACTIES

  1. Waarom nou per se met Vidya Balan? ..
    Ik vind het well leuk dat hij iets anders wilt proberen. Ik hoop dat de film wat wordt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.