Irrfan Khan: “Er zijn geen regels in Bollywood”

Irrfan_KhanHeb jij altijd al gedroomd van een carriere in Bollywood? Volgens acteur Irrfan Khan zijn de twee belangrijkste elementen voor succes talent en doorzettingsvermogen. Verder zijn er geen regels in Bollywood.

“Ik kwam naar Mumbai om acteur te worden. Hoewel ik nooit had gedacht dat ik zover zou komen, had ik toch een redelijke wens. Ik heb geluk gehad dat ik die kans heb gekregen. Er zijn geen regels in Bollywood. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, als je maar talent en doorzettingsvermogen hebt.”

De acteur, die zowel uit Hollywood als Bollywood veel films krijgt aangeboden, heeft duidelijke regels voor zichzelf gesteld. “Ik ben heel makkelijk en duidelijk over de rollen die ik uit Hollywood krijg. Ik doe alleen rollen die mij iets speciaals te bieden hebben. In Bollywood doe ik sommige films nog steeds voor ervaringen of omdat ik met iemand wil samenwerken, maar dat wil ik ook verminderen. Niets is belangrijker dan de rol.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.