Sunny Deol slaat aan het experimenteren

Sunny-Deol2013Dit jaar wordt een interessant jaar voor acteur Sunny Deol. Sunny Deol was een lange tijd van de radar verdwenen, maar dat komt omdat hij druk bezig was met de opnames van maar liefst vier films. Terwijl de acteur in de jaren 90 vooral bekend stond als actieheld leren we dit jaar zijn andere kanten beter kennen.

Sunny speelt dit jaar de hoofdrol in I Love NY, Mohalla Assi, Yamla Pagla Deewana 2 en Singh Saheb The Great. Terwijl I Love NY een romantische komedie is met in de hoofdrol Kangna Ranaut, is Mohalla Assi een film in het genre drama.

Yamla Pagla Deewana 2 is het vervolg op het gelijknamige eerste deel waarin de familie Deol opnieuw de boel op stelten zet en met Singh Saheb The Great zien we Sunny na een lange tijd weer in een actiefilm.

De 56-jarige acteur geeft een complete draai aan zijn carrière en hoopt in 2013 tevens zijn productiebedrijf nieuw leven in te blazen.

1 REACTIE

  1. Hij is echt supergoed. Ik kan niet wachten totdat zijn filmen uitkomen. Ben hier heel blij mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.