Gaat SRK dit jaar naar Harvard?

SRKbday47Iedereen herinnert zich de indrukwekkende en inspirerende speech van acteur Shah Rukh Khan van vorig jaar aan de universiteit van Yale. Die speech is blijkbaar ook opgevallen bij een andere prestigieuze universiteit in Amerika, namelijk Harvard.

Volgens de laatste berichten hebben vertegenwoordigers van de Harvard University contact opgenomen met de 47-jarige acteur en hebben hem gevraagd of hij ergens in zijn drukke schema tijd over heeft om in maart een lezing te geven aan de studenten.

“Shah Rukh Khan zit helemaal volgeboekt en het is bijna onmogelijk voor hem om in maart naar Amerika af te reizen voor deze lezing”, aldus een van zijn medewerkers.

De lezing aan Harvard schijnt specifiek gericht te zijn op de gang van zaken binnen de filmindustrie en behoeft enige voorbereiding. Het is dus nog de vraag of dat allemaal in maart zal gaan lukken.

De details en inhoud van de lezing worden nog besproken, maar sinds Shah Rukh een afgestudeerd econoom is die al jaren meedraait in de filmindustrie en een succesvol VFX bedrijf runt, is er gevraagd of hij de studenten inzicht kan verschaffen in de financiële kant van filmmaken in de grootste filmindustrie in de wereld.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.