John Abraham: “Ik ben geen bezitterig vriendje”

johnabraham_600x450In een recent interview spreekt John Abraham openhartig over zijn relatie met Priya Runchal. Ondanks dat hij nu een LAT-relatie heeft is hij toch zeer gelukkig met zijn vriendin.

”Ik ben heel gelukkig met Priya. Ze steunt mij, maar houdt er niet van om in de schijnwerpers te staan. Wanneer wij elkaar aan de telefoon spreken om 23.30 uur en ik ben nog steeds bezig met mijn werk of gewoon moe dan zegt ze gewoon dat ik moet gaan slapen zodra ik klaar ben met werken. Ze is erg zorgzaam. Dat betekent heel veel voor mij. Zij geeft mij de ruimte die ik nodig heb en ik doe hetzelfde voor haar.”

De twee hebben elkaar ontmoet via gemeenschappelijke vrienden, zegt John. “Er was zeker sprake van fysieke aantrekkingskracht, maar dat is niet genoeg om een relatie te beginnen.”

John voegt toe dat hij graag met haar zou willen trouwen, maar wanneer weet hij nog niet. “Zij is momenteel in London voor een MBA-studie van twee jaar, dus we hebben nu een LAT-relatie. We zullen zeker trouwen, maar pas wanneer ik een pauze inlas van al het werk.”

Hoewel veel mensen een probleem zouden hebben met een LAT-relatie, werkt het prima voor John en Priya. Hij geeft toe dat het niet makkelijk is, maar dat loyaliteit zeer belangrijk is in een LAT-relatie. “Loyaliteit, voor mij, betekent samen zijn met de persoon waar je verliefd op bent. Ik ben geen bezitterig vriendje, maar loyaal zijn in een relatie is wel belangrijk.”

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.