Een Koreaanse remake van ABCD?

Schermafbeelding 2012-11-28 om 13.09.15De eerste 3D-dansfilm uit India, ABCD, heeft ook het Koreaanse publiek bereikt. Een productiebedrijf uit Korea was zo onder de indruk van de film dat zij de Indiase producent UTV heeft benaderd voor de rechten van Remo D’Souza’s ABCD – Any Body Can Dance. Producent Siddharth Roy Kapur bevestigt het verhaal.

“We zijn zeer blij met het succes van de film. Het is waar dat een Koreaans productiebedrijf interesse heeft getoond voor de remake rechten van de film. We zijn momenteel met hen in gesprek, maar het is nog te vroeg om iets te bevestigen.”

Kapur bevestigt tevens dat UTV meerdere aanvragen ontvangen van productiebedrijven buiten India, maar ook daar kan hij nog weinig over zeggen.

Als we de laatste geruchten mogen geloven dan is het Koreaanse productiebedrijf van plan om Psy, de zanger van het populaire nummer Gangnam Style, te benaderen voor een van de hoofdrollen.

ABCD – Any Body Can Dance, met in de hoofdrollen Prabhu Deva, Lauren Gottlieb, Prince Gupta, Vrushali Chavan, Ganesh Acharya, Dharmesh Yelande en Mayuresh Wadkar, verscheen op 8 februari wereldwijd in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.