Eerbetoon aan Amitabh Bachchan

Big BAmitabh Bachchan, die zijn kenmerkende stem in het verleden weleens heeft gebruikt voor het inzingen van enkele liedjes, is nu het onderwerp van een track gezongen door niemand minder dan Sukhwinder Singh. Het speciale nummer en is samengesteld als een eerbetoon aan hem.

Het nummer is gecomponeerd door Amit Trivedi met songtekst van Amitabh Bhattacharya.

Regisseur Anurag Kashyap, een van de vier regisseurs die werkt aan de film Bombay Talkies (een eerbetoon aan 100 jaar Indiase Cinema), heeft het nummer aan de soundtrack van zijn film toegevoegd. Het nummer beschrijft het leven van de acteur.

Producent Ashi Dua zegt: “We hebben het nummer donderdag opgenomen. Het is een lekker, catchy nummer en wij hopen dat mensen het nummer net zo leuk vinden als wij. Het lied is een eerbetoon aan de legendarische acteur. Wij hopen dat wij door middel van dit nummer de populariteit en grootheid van de acteur kunnen laten horen.”

En wat had Mr. Bachchan over het nummer te zeggen? “We hebben hem uiteraard eerst om zijn toestemming gevraagd. Hij vond het een leuk nummer, maar vond wel dat we hem teveel prezen.”

4 REACTIES

  1. de beste die er is! verdiend meer van dit soort eerbetoons.hou van deze man met heel mn hart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.