Sunny Leone populairste persoon in 2012

In 2011 werd er in India op Google nog het meest gezocht naar Katrina Kaif, maar in 2012 gaat de titel van meest gegooglede beroemdheid naar niemand minder dan Sunny Leone.

De actrice staat tevens op de derde plaats in de algemene lijst van zoekopdrachten in India.

Sunny Leone was al een bekende naam, maar werd een echte beroemdheid in India toen ze in 2011 in de realityshow Bigg Boss verscheen. Dit jaar maakte zij haar grote debuut met de film Jism 2 van regisseur Pooja Bhatt.

De 31-jarige kreeg veel media-aandacht toen Bhatt diverse sensuele foto’s van de actrice op een sociale netwerksite postte om haar film te promoten. Ook werden Bhatt en Leone overspoeld met reacties toen de eerste trailer van de film verscheen.

Op de tweede plaats in de lijst van meest gegooglede personen staat Rajesh Khanna, die in juli dit jaar overleed. De derde plaats is weggelegd voor Poonam Pandey, die dit jaar vooral veel aandacht kreeg vanwege de ‘ranzige’ foto’s die zij van zichzelf op Twitter plaatste.

Andere beroemdheden die in de top 10 staan van meest gegooglede personen van 2012 zijn Nirmal Baba, regisseur Yash Chopra (overleed op 21 oktober 2012) acteur Saif Ali Khan (trouwde in oktober met Kareena Kapoor), Alia Bhatt, Sherlyn Chopra en voormalige Maharashtra minister Vilasrao Deshmukh (overleed op 14 augustus 2012).

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.