Sajid Khan maakt alleen maar kaskrakers

“Mijn films zullen nooit floppen.” Dat zegt regisseur Sajid Khan tijdens een persconferentie. Sajid is er van overtuigd dat hij de ‘smaak’ van het publiek kent, zo goed zelfs dat hij gelooft dat zijn films nooit kunnen floppen.

“Mijn hele leven draait om films. Ik heb nooit aan een filmschool gestudeerd …alles wat ik weet heb ik geleerd door veel films te kijken.”

“En wanneer ik een film maak, dan maak ik het als een kijker. Dus ik weet wat het publiek wilt en dat is de reden waarom mijn films nooit zullen floppen”, aldus Khan.

Khan maakte in 2007 zijn regiedebuut met de film Heyy Babyy. In 2010 regisseerde hij Housefull en dit jaar verscheen het vervolg getiteld Housefull 2: The Dirty Dozen. Al zijn films werden superhits en Sajid weet zeker dat zijn volgende film, Himmatwala, net zo’n grote hit wordt als zijn voorgaande films.

“Al mijn films zijn kaskrakers en dat zal met deze film niet veranderen. Ik kan je garanderen dat mensen die niet op tijd reserveren de eerste drie dagen niet aan een kaartje zullen komen.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.