Hrithik Roshan en Priyanka Chopra verkozen tot meest sexy

Hrithik Roshan en Priyanka Chopra zijn door de lezers van Eastern Eye Magazine verkozen tot de Meest Sexy Man en Meest Sexy Vrouw in Azië.

“Ik voel mij zeer vereerd dat het publiek op mij heeft gestemd, maar ook een beetje in verlegenheid gebracht omdat ik mezelf niet als sexy kan voorstellen! Ik ben eigenlijk iemand die gewoon doorgaat met zijn gehavende, gekneusd en gebroken gereedschap. Dus een grote dank aan allen voor deze dosis aanmoediging! Dank je wel Eastern Eye lezers voor deze zeer lieve erkenning”, aldus Hrithik Roshan.

Bij de heren kwam Ali Zafar op de tweede plaats, Salman Khan op de derde plaats en Shahid Kapoor werd vierde.

Bij de vrouwen ging de titel van Meest Sexy Aziatische vrouw ter wereld naar Priyanka Chopra. Chopra verstoot hiermee Kareena Kapoor (winnares van vorig jaar) van de eerste positie en daarvoor was het Katrina Kaif die drie jaar lang werd verkozen tot Meest Sexy.

“Ik ben enorm gevleid. Wie zou deze titel niet willen ontvangen? Een grote dank aan iedereen die op mij heeft gestemd”, aldus Priyanka Chopra.

Kareena eindigde dit jaar op de tweede plaats. De derde plek is weggelegd voor Katrina Kaif en Deepika Padukone staat op de vierde plaats.

Wie vind jij de meest sexy Bollywoodacteur of -actrice?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.