Darsheel Safary over Midnight’s Children

Kindster Darsheel Safary is zeer enthousiast over de boekverfilming van Salman Rushdie’s Midnight’s Children, geregisseerd door Deepa Mehta.

“Ik heb gewerkt in Deepa Mehta’s Midnight’s Children. Ik ben heel erg enthousiast over mijn personage, want dit is de eerste keer dat ik zo’n rol vertolk. De film staat gepland voor een release later dit jaar”, aldus de 16-jarige acteur.

Darhseel werd bekend door zijn rol in de film Taare Zameen Par uit 2007. Daarna was hij te zien in Bumm Bumm Bole en Zokkomon.

Op dit moment krijgt zijn studie voorrang en heeft hij na Midnight’s Children nog geen andere film getekend. “Ik heb het erg druk met mijn studie. Maar als er een aanbod langskomt dan beslissen mijn ouders om het wel of niet te doen. Dat is wanneer ik vrij neem.”

In september dit jaar beleefde Midnight’s Children, met in de hoofdrollen Anupam Kher, Shabana Azmi, Seema Biswas, Shahana Goswami, Rahul Bose en Soha Ali Khan, haar première op het filmfestival van Toronto.

De film staat in India gepland voor een release in december. In Nederland verschijnt de film pas op 28 maart 2013 in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.