“Ik zou voor een dag Amitabh Bachchan willen zijn”

Er zijn veel jongens over de hele wereld die een dag in de schoenen van acteur Arjun Rampal zouden willen staan. Maar ook Arjun heeft de wens om een dag in de schoenen van iemand anders te staan, namelijk Amitabh Bachchan. Deze wens onthult de acteur tijdens het programma Live my Life 2.

Dit programma geeft de grootste fan van een acteur of actrice de kans om een dag het leven van hun favoriete ster mee te maken.

De 39-jarige acteur onthulde zijn wens tijdens de opnames. Hij zei dat “als hij de kans zou krijgen om voor een dag in de schoenen van iemand anders te stappen dan zou hij Amitabh Bachchan willen zijn.” Eerder uitte ook Hrithik Roshan hetzelfde verlangen tijdens in de show.

De aflevering met Arjun wordt vandaag (zondag 25 november) uitgezonden op UTV Stars.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.