Madhuri en Juhi voor het eerst samen in een film

Madhuri Dixit-Nene en Juhi Chawla zullen voor het eerst samenwerken in de film Gulaab Gang van regisseur-producent Anubhav Sinha.

De producent was op zoek naar twee sterke vrouwelijke performers die elkaars gelijke zijn. Eerder dit jaar werd bekend dat Dixit de film had getekend en dus moest de regisseur op zoek naar iemand die net zo sterk overkomt. Een paar dagen geleden kwam het verlossende woord van Chawla.

“Er waren twee redenen waarom wij Juhi hebben benaderd voor de rol. Allereerst was dit een creatief besluit van het hele team. Het leek ons geweldig om Madhuri Dixit en Juhi Chawla samen in een film te kunnen hebben. Ten tweede, Gulaab Gang gaat over twee iconische vrouwelijke personages. Ik kon mij geen betere cast wensen dan Madhuri en Juhi, twee vrouwelijk iconen.”

Naast Madhuri Dixit en Juhi Chawla maken ook Shilpa Shukla en Mahie Gill deel uit van de cast. De film wordt geregisseerd door Soumik Sen.

De film is geïnspireerd door de groep van Sampat Pal. Gulaab Gang vertelt het verhaal van een groep vrouwen uit de regio Bundelkhand (Uttar Pradesh) die strijden voor de rechten van vrouwen en problemen waar zij veelal mee te maken hebben, zoals geweld (mishandeling, verkrachting) huiselijk en en sociale problemen, aan de kaak stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.