Aftab Shivdasani gaat trouwen

Aftab Shivdasani gaat volgend jaar trouwen met het Indiase model Nin Dusanj. “Ja, we gaan volgend jaar trouwen. Momenteel zit Nin in Hong Kong, maar ze verhuist binnenkort naar Mumbai. Ze is een Punjabi, maar geboren en getogen in Engeland”, vertelt de acteur in een interview.

Aftab heeft een zeer moeilijke periode achter de rug. Hij was noch gelukkig in de liefde, noch in zijn carrière. Hij besloot in 2010 om het een jaar rustig aan te doen en na te denken over zijn leven. “Ik was gestopt. Het had voor mij geen zin om in films te spelen waar ik niet gelukkig mee was. Toen kwam Vikram Bhatt met het vervolg op 1920 en Indra Kumar met de film Grand Masti. Dat is wanneer ik weer enig vertrouwen kreeg.”

Volgens Bhatt voelt Aftab zich herboren als acteur en als persoon. “Zijn leven is nu compleet. Hij heeft de perfecte partner gevonden en zijn carrière krijgt een tweede kans. Ik ben gelukkig.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.