Sonakshi Sinha: “Mijn rollen hebben inhoud”

Sonakshi Sinha maakte haar debuut met een BANG in de film Dabangg naast Salman Khan. Sindsdien is ze te zien geweest in Rowdy Rathore en Joker. Eind dit jaar is ze te zien in het vervolg op Dabangg.

Velen zijn van mening dat de actrice sinds haar debuut, waarvoor ze de award voor Beste Vrouwelijke Debuut voor won, weinig heeft laten zien. Haar keuzes lijken gebaseerd te zijn op haar looks en niet op de inhoud van de rol. Sonakshi ontkent dit en zegt dat zij haar keuzes niet baseert op de look.

“Ik hecht waarde aan het belang van mijn personages. Ik kies mijn rollen niet uit gebaseerd op hoe ik eruit zal zien in een film, maar op de inhoud. De personages die ik tot nu heb gespeeld waren interessant en daarbij spelen ook de situaties in een film een grote rol.” Ze vult aan: “Als mijn personage westerse kleding aan moet en ik voel mij daar prettig bij dan zal ik dat zeker doen.”

In Dabangg was ze te zien als een typische desi-girl, hetzelfde geldt voor Rowdy Rathore en Dabangg 2. Maar de actrice geeft aan open te staan voor verschillende rollen. “Tot nu heb ik veel waardering en lof ontvangen voor mijn rol als desi-girl en ik zal binnenkort in nog een aantal films als de desi-girl te zien zijn. Maar als ik de kans krijg om iets anders te doen, dan zal ik die kans zeker met beide handen aangrijpen.”

Na Dabangg 2 is ze te zien zijn in Lootera, samen met Ranveer Singh.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.