Politie beschermt Salman Khan

Advocaat en activist Y.P. Singh haalde flink uit naar de politie van Mumbai, die vermoedelijk acteur Salman Khan de hand boven het hoofd houden in de hit-and-run zaak uit 2002. Khan moet nog altijd worden veroordeeld en de politie maakt dit onmogelijk, zegt Singh.

Khan zat in 2002 naar verluidt dronken achter het stuur toen zijn auto in de wijk Bandra een bakkerij ramde. Hierbij viel een dode en raakten vier mensen zwaargewond.

Singh wijst erop dat het proces nu al 10 jaar loopt en dat er in die tien jaar weinig vooruitgang is geboekt. Volgens Singh is de politie verantwoordelijk voor de vertraging.

“De rechtbank had 34 getuigen opgeroepen, maar in realiteit ontvingen maar 24 een dagvaarding. De politie zei destijds dat enkele niet meer konden worden getraceerd terwijl anderen de dagvaarding weigerden. Uiteindelijk verscheen er maar een getuige. Hiermee is duidelijk dat de politie haar taak niet serieus heeft genomen.”

De advocaat voegt toe dat het maar liefst twee jaar heeft geduurd voordat de desbetreffende arts, die de gewonden in het ziekenhuis heeft behandeld, werd opgeroepen door de rechtbank. “Daarnaast is Salman Khan 82 keer niet komen opdagen. En hierna heeft ook de officier van justitie het laten afweten.”

Singh eist dat er een onderzoek wordt ingesteld naar de politie en hoe het mogelijk is dat een simpele dagvaarding, waarbij de namen en adressen van de getuigen bekend zijn, niet kan worden afgegeven.

4 REACTIES

 1. lollllll
  een dronken moslim XD
  ze moeten niet hem geen straf geve omdat hij beroemd is
  de politie van mumbay is ook gek
  hij heeft iemand terwijl hij DRONKEN was door hem auto vermoord en nog geen straf gekrege
  loll met hem dat hij 82 keer niet is komen opdagen
  hij is een goede acteur maal fucking slechte moslim!

 2. Inderdaad Naresh, zo had ik het nog niet gezien. Maar wat heeft geloof met dat soort dingen te maken???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.