Emraan Hashmi naar Hollywood

Emraan Hashmi is binnenkort te zien in een Hollywoodfilm. Dat maakte oom Mahesh Bhatt wereldkundig via Twitter. “Emraan Hashmi binnenkort in een Hollywoodfilm….De film wordt geregisseerd door Danis Tanovic, bekend van de film No Man’s Land.”

“Het wordt een interessante combinatie om te zien”, zegt producent Anurag Kashyap. “Een Indiase acteur die zeer populair is bij het publiek in een Hollywoodfilm van een Oscarwinnende regisseur.”

Hashmi begint zijn acteercarrière in 2003 met de film Footpath. Hij krijgt naamsbekendheid als de serial kisser door zijn zoenscenes in de controversiële films Murder en Zeher. Daarna is hij vooral te zien in intense rollen en creëert hij een niche voor zichzelf binnen Bollywood, waarin hij zijn verscheidenheid als acteur showcased in films als Gangster, Awaarapan, Jannat, Once Upon a Time in Mumbaai, Tum Mile, The Dirty Picture en Shanghai.

Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd naar zijn rol in de Hollywoodfilm.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.