Sonal Chauhan ontkent relatie met Neil Nitin Mukesh

Gisteren onthulden wij dat Neil Nitin Mukesh eindelijk weer de liefde, in de vorm van Sonal Chauhan, had toegelaten in zijn leven, maar nu blijkt dat Sonal hier helemaal niet van op de hoogte is. Zij ontkent dan ook dat zij een relatie heeft met de acteur.

Nadat Neil het nieuws wereldkundig maakte in een interview werd Sonal natuurlijk direct overspoeld met telefoontjes en sms’jes van diverse nieuwszenders. Dat resulteerde in een boze reactie aan een van Indiaas bekendste dagbladen. “Als ik een relatie met iemand heb, dan zal ik er niet geheimzinnig over doen en zal ik het zeker niet verbergen voor mijn ouders.” In het interview ontkent ze tevens dat ze de ouders van Neil zou hebben ontmoet.

Hoewel ze erg gecharmeerd is van Neil, vraagt ze zich wel af waarom hij zo over hen heeft gesproken. “Ik weet niet wat de toekomst voor mij in petto heeft. Ik ben gek op Neil en snap niet waarom hij zo over ons heeft gesproken. We zijn goede vrienden.”

Sonal voegt toe dat ze nog niet toe is aan een huwelijk. “Ik moet wel gek zijn om op dit punt in mijn carrière te denken aan trouwen. Ik ken hem pas vier maanden en dat is te kort om hier een beslissing over te nemen.”

Ook Neil ontkende gistermiddag op Twitter de relatie. “Voor iedereen die vragen heeft over de recente berichtgeving, ik ben gek op Sonal Chauhan. We zijn zeer goede vrienden, maar hebben geen relatie. Zij neemt rustig de tijd om na te denken en daar heb ik respect voor.Ik wil er verder niets over zeggen.”

Volgens vrienden van de actrice is dit een wanhopige poging van Neil om publiciteit te genereren voor zijn aankomende film.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.